Prateľné prírodne koberce Lorena Canals

SAKÙLA PROJEKT V BONYBON.SK.

Keď koberce začínajú dávať zmysel…

 

SAKÙLA PROJECT

Ich vzdelanie, náš záväzok


„Je to už mnoho rokov, čo som prvýkrát vycestovala do Indie, aby som vytvoril nový projekt a zabezpečila budúcnosť tým, ktorým to ekonomické možnosti nedovolili, čo ma to hlboko poznačilo.

Keď som hovorila so svojimi dcérami, povedala som im, že musím urobiť niečo osobne, niečo, čo by zasiahlo tích, ktorí to potrebovali, konkrétne deti, aby som im pomohla zaistiť budúcnosť, a dať im tak možnosť prístupu k vzdelaniu. A boli to práve moje dcéry, ktoré v roku 2008 navrhli spustenie projektu Sakûla, ktorý je vďaka všetkým našim zákazníkom a partnerom teraz realitou. ““

Lorena Canals
(Zakladateľka, matka a dizajnérka v jednom)

 

Na Slovenku je vzdelanie viac ako samozrejmosť. V šiestom roku života sme častokrát nadšení zo školy a s radosťou nastupujeme na cestu vzdelávania. Niekedy v pätnástich sa nám zdá byť stredná škola zase celá večnosť.

Bez vzdelania = bez šance

Prečo práve o tomto hovoríme? V Indii, je približne 287 miliónov analfabetov, čiže ľudí bez vzdelania. Možno Vás tento fakt neprekvapil, pretože India je predsa chudobná krajina. Pričom sa neskutočná chudoba kontrastuje s obrovským bohatstvom a rastúcou ekonomikou. Preto vás potešíme správou, že kúpou prírodného koberca Lorena Canals pomôžete Indickým deťom navštevovať školu každý deň a zabezpečiť im vzdelanie a jedlo, ktoré si zaslúžia. Stanete  sa tak súčasťou Sakula projektu, ktorý organizuje Lorena Canals.

Lorena canals koberce_4 

Kvalita a 100% čistota ukrytá v Lorena Canals kobercov

Premýšľate nad kvalitným prírodným kobercom do detskej izbičky? Na bonybon.sk nájdete originálne prateľné koberce vytvorené španielskou značkou Lorena Canals. Koberce spĺňajú kvalitatívne a bezpečnostné štandardy, pričom si Vás získajú mäkkosťou a na dotyk príjemnou bavlnou. Sú ručne vyrobené zo 100% bavlny v Indii, pričom pri ich výrobe nie sú použité žiadne toxické či umelé farbivá. Práve preto sú obzvlášť vhodné pre alergikov, a aj malé bábätka. Naši zákazníci ich radi využívajú aj ako podložku na hranie sa pre deti, ktorá ich ochráni pred studenými nôžkami a zabezpečí mäkkučké a príjemné prostredy na hry na podlahe. Prednosťou týchto kvalitných kobercov pred ostatnými bytovými kobercami je možnosť ich vyprať v bežnej práčke, a to rovno v pohodlí domova. Stačí vám klasická bubnová práčka s kapacitou 6 kg. Perte ich pri nízkej teplote 30°C ho môžete vyprať bez použitia akýchkoľvek bielidiel, bez aviváže, či akéhokľvek zmäkčovadla. Po vypraní môžete sušiť v sušičke na prádlo pri maximálnej teplote 60°C. Akonáhle však sušiaci program skončí, koberec hneď vyberte, aby neostal pokrčený.

Detský prateľný koberec Abc ružovýDetský prateľný koberec Abc ružový_2

Preto sme sa rozhodli tento týždeň vzdať provízii a prispieť na vzdelanie aj my, pričom podporiť predaj kvalitných kobercov Lorena Canals.

Lorena Canals koberce v zľavách už tento týždeň.

Každou kúpou koberca prispejte na vzdelanie, preto neváhajte a nezabudnite nás označiť aj na instagrame #bonybon a #lorenacanals.