Detská postieľka Safe Dreams

Ste v očakávaní na nového potomka? 

Naše postieľky Safe Dreams prinesú radosť a bezpečnosť do Vášho domova. Nazrite do nášho online katalogu - Detské postieľky Safe Dreams Katalog

Bezpečnostné normy


Výrobca detského nábytku by mal, ale nemusí vyrábať v súlade s bezpečnostnými normami. Podľa správ UOKIK pre ochranu spotrebiteľa pre deti je nebezpečná každá tretia kolíska, kolíska a nosič.

Výrobca Safe Dreams má certifikát, ktorý potvrdzuje súlad s normami a zaručuje bezpečnosť výrobku určeného pre vaše bábätko.

Detské rastúce postieľky

 

Detké postieľky Safe Dreams sú starostlivo zabalené, aby sa predišlo ich poškodeniu. Taktiež pri preprave zabezpečujeme postieľky dodatočnou ochranou, aby k vám bezpečne a šťastlivo došla postieľka.

Detská postieľka_1

 

Nie ste technický magnát? To vôbec nevadí, postieľky Safe Dreams nie sú náročne na zloženie. Stačí pár jednoduchých ťahov pomocou imbusového kľúča a postieľka bude na Svete,

Detská postieľka_2

V každej postieľke Safe Dreams nájdete 100% látkový rošt. Rošt z drevených brezových lamiel, ktorá zaručuje veľmi dobré odvetrávanie a ovplyvňuje dlhšiu životnosť matraca. Pre zachovanie prirodzenej vône dreva sú rošty vyrobené zo surového dreva.

Detská postieľka_3

Ku každej postieľke Safe Dreams nájdete kompletné vybavenie skrutiek s imbusovým kľúčom, vďaka ktorým raz-dva postavíte postieľku. Prosím, nic iné nepoužívajte okrem imbusové kľúča, nakoľko by ste mohli prevŕtať postieľku, čím by ste ju poškodilii.

Detská postieľka_4

Postieľku Safe Dreams pripravte na vami vybrané miesto, osaďte matrac a vaša izbička sa môže tešiť na nového člena domácnosti.

Detská postieľka_5

 

K jednotlivým modelom postieľok si viete dokúpiť kolieska, úložný box či rastúcu bariéru DAYBED. U nás nájdete taktiež kvalitný detský matrac.

doplnky k  postielke

Súčasťou postieľky je aj brezový rošt.

brezový rošt

Polovateľný rošt je skvelou výhodou pre rodičov.

polohy postielky

Detské postieľky Safe Dreams majú bezpečnostné otvory, ktoré nájdete v každej postieľke.

Bezpečnosť