Ako správne vybrať detskú postieľku

Tešíte sa na príchod vášho bábätka? 

Kvalitná a zdravotne nezávadna detská postieľka je základom pre ničim nerušené sladké sny. 

Prvoradá je bezpečnosť vášho bábätka, preto je doležité venovať pozornosť najmä tomuto kúsku nábytku, pretože prvé mesiace budete prichádzať s postieľkou do kontaktu každý deň. Najdôležitejším kúskom nábytku je detská postieľka a detský matrac, preto to netreba podceňovať pri vašom bábätku. V našej ponuke nájdete tie najlepšie vyberané kúsky, ktoré zodpovedajú bezpečnostným a zdravotným normám. Práve preto chceme deťom priniesť dokonalé pohodlie a vytvoriť miesto, v ktorom sa budú cítiť príjemne a bezpečne. 

V ponuke nájdete klasické detské postieľky, rastúce postieľky, kolekcia Safe Dreams.

 

 

 detské postieľky bonybon

Klasické postieľky

Hľadáte jednoduchú praktickú postieľku? Klasické postieľky sa vyznačujú svojou jednoduchosťou a funkčnosťou, pričom nenechávajú na seba moc strhávať, ale naopak poskytnú priestor vyniknúť iným doplnkom a dekoráciam v detskej izbičke. V ponuke nájdete borovicové alebo bukové detské postieľky s funkciami akými sú: vyťahovacie priečky - ktoré slúžia na samostatný priechod dieťatka, vyťahovacia bočnica - pre ešte lepší prístup k bábätku , polohovateľné dno - prispôsobite si výšku podľa vlastnej potreby.

klasické detské postieľky bonybon.sk

Klasické postieľky: ✓ klasický dizajn ✓ variabilita funkcií ✓čisté drevo ✓ ľahšia hmotnosť  X určené iba do 1-2 rokov

Rastúce postieľky

Máte predsudky voči rastúcemu nábytku? Zdá sa Vám táto cena nárazovo privysoká alebo Vás trápi zmena vášho vkusu o pár rokov? Pozrime sa na to čo prinášajú rastúce postieľky. Tieto postieľky Vám poslúžia totiž väčšinou do 6-10 rokov a stále budú mať šmrnc! Klasické postieľky predstavujú lacnú a rýchlu alternatívu hneď, rastúce postieľky predstavujú nákladnú alternatívu na začiatok, ale v konečnom dôsledku predstavuje lacnejšie a ekonomickejšie riešenie. Video na pozretie klikni tu.

Postieľka Hoppa 140_10

Postieľka Hoppa 140_9

Klasické postieľky: ✓ moderný dizajn ✓ menšia variabilita funkcií ✓väčšia nosnosť✓ určené do 6-10 rokov ✓finančne výhodnejšie X ťahšia hmotnosť  X väčšie výdavky na začiatok

Kolekcia SAFE DREAMS 

Najobľúbenejšou kolekciou sú postieľky SAFE DREAMS!

Detská postieľka hniezdočkom, skvelým zátiším a azda prvým doplnkom do výbavy pre novorodenca. Zároveň ju ako poslednú odkladáme. Spí sa v nej jednoducho úžasne! Postieľky Safe Dreams majú najviac bezpečnostných certifikátov. K postieľke si môžete dokúpiť kolieska a bezpečnostnú rastúcu bariérku k postieľke Classic či Melisea, a tak si predĺžiť využívanie postieľky až do 3 rokov.

✓ moderný dizajn ✓ najvyšší počet certifikátov bezpečnosti ✓možnosť dokúpenia doplnkov ✓ určené do 3 rokov ✓finančne výhodnejšie 

Detská postieľka Star Cot_4

 

Naše detské postieľky sú predovšetkým pohodlné a funkčné, aby malým drobcom poskytli potrebný odpočinok. Nájdete u nás roznôrodé detské postieľky, napríklad detské postieľky k posteli, detské postieľky s vyťahovacou bočnicou či vyberateľnými priečkami alebo rastúce polohovateľné detské postieľky. Dizajnovo sú rôznorodé, aby neplnili len praktickú funkciu, no esteticky zapadli do vašej spálne alebo detskej izbičky. Dôležité miesto v detskej izbe majú aj prebaľovacie komody a komody s prebaľovacím pultom, ktoré poskytujú aj miesto na uskladnenie všetkých bábätkovských potrieb.

 K detskej postieľke nájdete aj v našej ponuke kvalitné detské matrace od Slovenského výrobcu, pričom odporúčame dokúpiť aj nepremokavé detské plachty.

 

Naše postieľky odporúčajú:

Danielka Nízlová

daniela