Tipy na vianočné darčeky

Na vianoce sa tešia hlavne tí najmenší. Preto sme pre Vás starostlivo vybrali kvalitné darčeky, ktoré stoja za to! Rozhodli sme sa vybrať rozumné darčeky, ktoré určite stoja za pozretie. 

 

Darčeky pre bábätko do 1 roka

 

Lampičky do detskej izby

Zaspávanie v tomto veku môže byť náročné, preto Vám ponuke skvelé detské lampy a svietidlá, s ktorými bude zaspávanie vášho bäbatka viac než sladké. Tieto lampičky do detskej izby ponúkajú jemné a nenásilné svetlo, pričom disponujú funkciou senzoru plaču, čím vaše bábätko utíšia príjemnou hudbou a projektorom.

Kúpite tu ▼

Detská lampička Sovička Lou so senzorom - modrá_9

 

Kvalitné posteľné prádlo

Možno posteľné prádlo na prvý pohľad bábätko až tak nepoteší, ale zaručí mu kvalitný sladký spánok. V našej ponuke nájdete krásne certifikované detské obliečky, detské periny a vankúše.

Kúpite tu ▼

Set detskej bavlnenej prikrývky s vankúšom In the Wood_4

 

Poctivé drevené hračky

Veď kto by nemiloval drevené hračky, ktoré vydržia ešte niekoľko generácii? Naše drevené hračky prémiovej kvality švédskeho dizajnu poskytnú vašim deťom nekonečné možnosti hrania. Pre malé rúčky odporúčame zvieratká na ťahanie, ktoré budú sprevádzať tieto malé neposedy kdekoľvek.

Kúpite tu ▼

Drevená hračka Slon na ťahanie_3

 

Roztomilý mojkáčikovia

Tieto rozkošné a praktické detské mojkáčiky budú jednými z prvých hračiek vášho dieťa. Sú určené pre tie najmenšie deti, ktoré si mojkáčikov už nedajú z rúčky. Mojkáčikovia poskytujú bezpečný a kvalitný materiál certfikovaným CE.

Kúpite tu ▼

Detský mojkáčik Lulujo Zajačik_4 

 
Kvalitné a bezpečné koberce
 
Na bonybon.sk nájdete kvalitné koberce pre bezpečné hranie a lozenie bábätka. Naše prateľné bavlnené koberce od Lorena Canals si zamilujú nielen bábätka, ale aj mamičky. Oproti často upraveným chemickým kobercom, sa tieto detské koberce postarajú o maximálne pohodlie, bezpečie a zdravie.
 
 
 
Detský koberec Mr. Happy Star_2 
 
 
 
Darčeky pre dievčatko 
 
Vymyslieť darčeky pre chlapcov aj dievčatká v tomto veku je už podstatne jednoduchšie než vybrať darček pre bábätko. U dievčat totiž začína obdobie bábik a chuti sa hrať a spoznávať okolitý svet a hračky v ňom.
 
 
Rozkošné bábiky Meetoo
 
Personalizované bábiky Meetoo si zamiluje nejedna malá princezná. Bábiky meetoo si užívajú svoju popularitu, pretože dostali srdce nejednej mamičky a jej dieťaťa.

Sú originálne s označením CE - produkt spĺňa prísne normy EÚ pre zdravie, bezpečnosť a životné prostredie.

 
Bábika Metoo
 
 
Detské fotelíky 
 
 
Ani vaše vrtochy len tak neposedia? Naše fotelíky ich určite dostanú do zadoček, pretože poskytujú maximálne pohodlné sedenie pri všetkých aktivitách. Sú z kvalitného  prvotriedného materiálu, ktorého poťah môžete odzipsovať a jednoducho vyprať.

 
Detské kresielko Bambi in the Woods - Bonybon_1
 
 
Detské bazéniky
 
Za skvelou zábavou nemusíte chodiť predsa ďaleko! Penové bazéniky sú stále veľkým lákadlom nielen pre deti. Štýlovo zapadne a vytvorí z izby prekrásny domov vášho dieťaťa. Navyše deti milujú sa len tak ľahko hodiť do bazéna plného loptičiek, či v ňom ležať alebo skákať. Hra s loptičkami rozvíja hmatové, zmyslové zručnosti, jemnú motoriku a podporuje koordináciu.
 
 
Bazénik zákazníci Bonybon_2
 
 
Pastelové kocky
 
 
Drevené hračky nikdy nevýjdu len tak ľahko z módy, pretože prežijú ešte niekoľko generácii a je to skvelé riešenie na darček a nevyhodiť tak zbytočné peniaze. Pastelové kocky od švédskej značky Jabadabado neostanú len tak ľahko bez povšimnutia a zapoja celú rodinu do hry pod vianočným stromčekom.
 
 
 
 Stavebné kocky z dreva pastelov
 
Detské hojdačky
 
Ktoré dieťa by nemilovalo hojdačky? Naše rastúce hojdačky využijete poriadne dlho! Sú mäkkučké, takže vaše deti si na nich s radosťou posedia.
 
 
Detská hojdačka Srdce 3v1_4
 
 
 
 
Darčeky pre chlapčeka

U chlapcov totiž začína obdobie autíčok a vláčikov, či oprávarských chvíľok. Zabodujete rôznymi odrážadlami, autami s nákladnou korbou, farebnými hračkami na piesok a asi budete prekvapený.

 

Detské odrážadlá

Nech si užijú vaše deti jazdu s nohami hore! Je už len krôčik k detskému bicyklu. Pominuli časy, keď deti začínali na svojom prvom bicykli s pomocnými kolieskami až v predškolskom veku. Skvele prispeje k rozvoju motoriky a rovnováhy.

Kúpite tu ▼

Detské odrážadlo Champion biele_5

 

Hudobné nástroje

Ako viete, že nemáte doma malého Mozzarta? Zasveťte deti do hudobného sveta s úžasnými nástrojmi od švédskej značky Jabadabado. Sú z prvotriedných materiálov, pričom gitara hrá presne tak ako skutočná. 

Kúpite tu ▼

 

Detská drevená gitara modrá_2

 

Detské bazéniky

Nesnažme sa ako rodičia, aby naše deti rýchlo dospeli. Zabezpečme im detstvo plné zábavy, smiechu a menších odrenín. Hra v bazéne stimuje rozvoj zmyslového vnímania, zručností a koordnáciu pohybov.

Kúpite tu ▼

 

Detské bazény s guličkami_2